Herman Boersma

 

Achtergrond info, Herman Boersma

Na enkele jaren actief te zijn geweest als accountmanager merkte ik steeds vaker dat er iets miste. Wat er miste werd duidelijk in 2017. Dat was het jaar dat ik een telefoontje kreeg om eens te komen praten over de functie van recruiter.  Eindelijk een functie waarbij contact met mensen voorop stond. De overstap was voor mij dus snel gemaakt. Ik heb sinds dien enkele jaren als recruiter bij een detacheerder gewerkt en als manager van een vestiging ook heb ik mogen bijdragen aan het opzetten van een uitzendorganisatie waar ik verandwoordelijk was voor de operationele werkzaamheden. Over de jaren heen heb ik een duidelijk beeld gekregen over wat er voor nodig is om de juiste mensen op de juiste plek te zetten en besloot ik aan het einde van dit project dat ik als interim recruiter verder wilde om de eigen kijk die ik in de afgelopen jaren heb ontwikkeld onder de naam Skoutz in te zetten.

 

 

Persoonlijk

Ik woon sinds 2007 samen met mijn partner Susan, 2 kinderen Beau (14) en Amy (7)en 3 kippen (Friki, Chickie en Tokkie) in Hoogeveen.

ik vindt het erg belangrijk om tijd vrij te maken voor dingen die je energie geven en om die reden sta ik vaak uren in de keuken, sta ik meerdere keren per week met een bitje in mijn mond en een tok om op de mat bij een Krav Maga training en spendeer ik veel tijd op de motor.

Ze zeggen dat eten verbind. en dit is ook echt zo heb ik gemerkt, ik sta veel in de keuken om voor vrienden of familie iets lekkers te bereiden, ik haal mijn inspiratie dan met name uit de Italiaans keuken

Eten verbind. 

en dit is ook echt zo heb ik gemerkt. Ik sta veel in de keuken om voor vrienden of familie iets lekkers te bereiden, ik haal mijn inspiratie dan met name uit de Italiaans keuken, maar ook de Israëlische keuken is favoriet.

Mooie gesprekken met goed gezelschap.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wil je meer over mij weten